Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Untuvahousut täyspitkillä vetoketjuilla Ghost Down Pants | Pajak

Untuvahousut täyspitkillä vetoketjuilla Ghost Down Pants | Pajak

239,00 

Untuvahousut retkeilijälle, kevyt ja lämpimät välihousu kaikenlaiseen talviretkeilyyn. Tuotteen mukana toimitetaan pieni (18 x 30 x 9 cm) verkkopussi, johon untuvahousut on vaivantonta pakata.

Kuvaus

Untuvahousut täyspitkillä vetoketjuilla – Ghost Down Pants Pajak

Untuvahousut retkeilijälle – kevyet ja lämpimät välihousut kaikenlaiseen talviretkeilyyn. Tuotteen mukana toimitetaan pieni (18 x 30 x 9 cm) verkkopussi, johon untuvahousut on vaivantonta pakata. Täytteenä on käytetty laadukasta puolalaista valkoista hanhen untuvaa (750FP), joka on RDS sertifioitua. Ohut istuvuus pitää untuvan lähellä vartaloasi maksimaalisen lämmön ja mukavuuden takaamiseksi.

Täyspitkät vetoketjut

Untuvahousujen ulkoreunalla kulkevat täysipitkät vetoketjut, jotka aukeavat alhaalta ylöspäin. Vetoketjun yläpäässä on on suojavahvike, joka peittää vetoketjun metallisen osan. Vetoketjun vedin pysyy siinä asennossa mihin sen käännät. Vetoketjun vedin ei roiku maata vasten, ellet itse sitä siihen suutaan jätä suljettuasi vetoketjun. Lahkeen suussa on kangasliuska, joka menee vetoketjun yli peittäen alleen vetoketjun vetimen. Kangaskaistale suljetaan nepparilla. Vetoketjun sisäpuolella kulkee tuulisuoja/vahvikenauha. Löydät esittelyvideon sivun alareunasta.

Joustava vyötärö ja sepalus

Housujen vyötäröllä kulkee kuminauha, joka on kaksiosainen täyspitkien vetoketjujen vuoksi. Housujen vyötäröä voi kiristää lukkosoljellisella kuminauhalla, joka kulkee vain etukappaleen nyörikujassa. Housuissa on lyhyt vetoketjullinen sepalus, joka on suojattu ulkopuolelta tuulisuojalla ja sisäpuolelta vahvikenauhalla.

Miksi nämä housut ovat hyvä valinta retkeilijälle ?

Täyspitkien vetoketjujen ansiosta kenkiä ei tarvitse ottaa pois jalasta pukemisen ja riisumisen ajaksi. Housujen vyötärö on korkea ja leikkaus on niin hyvin suunniteltu, että selkä ei paljastu kyykkyyn mennessä. Nämä housut on suunniteltu käyttöön sellaisenaan tai välivaatteena. Näissä housuissa on helppo liikkua ja toimia pakkasessa! Housujen takapuolessa ja haarovälissä on kulutuskestävää kangasta pidentämään housujen käyttöikää.

Slimmi malli

Nämä housut ovat hoikkaa mallia, joten ne eivät välttämättä mahdu normaalien retkeilyhousujen päälle taukohousuiksi. Housut ovat parhaimmillaan välivaatteena, johon tarkoitukseen ne on muotoiltu. Nämä housut on suunniteltu olemaan mahdollisimman lähellä kehoasi, luodakseen mahdollisimman hyvän eristävyyden.

Tekniset tiedot

  • Paino: 330 [G] Size L
  • Koot: S M L XL XXL (katso kuvista kokotaulukko)
  • Täyte: 750 FP puolalainen valkoinen hanhenuntuva RDS
  • Materiaali: AIRTASTIC SLF15 DWR

Sertifioitu untuva

RDS tulee sanoista Responsible Down Standard. RDS-standardi varmistaa, että untuva on eläimistä, joita on kohdeltu hyvin. Standardissa kiinnitetään erityistä huomiota eläinten hyvinvointiin. Standardi ei hyväksy eläinten pakkosyöttämistä ja/tai höyhenien ja untuvan keräämistä tai nyppimistä eläviltä linnuilta.

  • RDS on riippumaton, vapaaehtoinen kansainvälinen standardi
  • Raaka-ainetta ei ole kerätty eläviltä tai pakkosyötetyiltä linnuilta
  • Koko toimitusketju on lpäinäkyvä ja se on jäljitettävissä

Katso alla oleva video vetoketjujen toimintatavasta

 

Lisätiedot

Valitse koko

S-Koko, M-Koko, L-koko, XL, XXL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja