Verkkoteltta DD SuperLight Bikepacker Mesh Tent | DD Hammocks

Verkkoteltta DD SuperLight Bikepacker Mesh Tent | DD Hammocks

89,00 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Pyöräilijän verkkoteltta DD SuperLight – Bikepacker Mesh Tent DD Hammocks

Kevyt ja täysin hyttystiivis sisäteltta DD SuperLight – Bikepacker Tarpille

Tämä verkkoteltta on nopea ja vaivaton pystyttää. Kun olet pystyttänyt DD SuperLight Bikepacker Tarpin (myydään erikseen), sinun tarvitsee vain levittää ja kiinnittää verkkoteltta tarpin sisälle. Sen jälkeen säädät vain kireyttä, kunnes lattia on kireällä. Etupuolella oleva metallinen tappisilmukka laajentaa lattiatilaa eteenpäin.

Liitä teltan kärki polkupyörän satulaan teltan mukana toimitettavalla joustavalla narulla, jotta voit nostaa hyönteisverkon, avata vetoketjun ja kiivetä sisään. Säätöhihnat mahdollistavat verkkoteltan käytön monenlaisilla satulakorkeuksilla.

Ultrakevyt pitkille matkoille

Teltan paino on alle 500 g (17,5 unssia). Tuskin huomaatkaan painonlisäystä satulalaukussasi, kun pyörähdät pitkin kaukaisia sorateitä. Käyttäessäsi verkkotelttaa yhdessä ulomman tarpin kanssa sinulla on täysin vedenpitävä ja ötökkäkestävä bikepacking-suojajärjestelmä, joka painaa huomattavasti alle 1 kg. Pyöräilijän verkkotelttaan on paljon mukavampi kömpiä kuin vetoketjulla suljettavaan bivi-pussiin.

Ei vain polkupyöriä varten!

Tätä ötökkäsuojattua telttaa voidaan käyttää myös ilman polkupyörää. Verkkoteltta sopii niin kävelijöille kuin retkeilijöillekin. Sinun tarvitsee vain kiinnittää verkko puuhun tai vaellustolppaan elastisen narun avulla.

Huomaa! Tämän teltan tapit ovat yhteiset DD SuperLight Bikepacker Tarpin kanssa. Jos haluat käyttää pyöräilijän verkkotelttaa erillisenä tuotteena tarvitset 5 tappia erikseen. Suosittelemme käyttämään DD SuperLight -teltan tappeja!

DD Superlight -varusteiden säilyttäminen

Ajan myötä toistuvat taiteviivat voivat alkaa heikentää DD SuperLight -varusteidesi hienoa materiaalia. Pakkaamista varten suosittelemme aina, että DD SuperLight -varusteet ”tungetaan” pussiin sen sijaan, että ne viikattaisiin sinne.

Pyöräilijän verkkoteltan ominaisuuksia

  • Täysin ötökkäsuojattu verkko
  • DD SuperLight -materiaalista valmistettu vedenpitävä lattia.
  • Kevyt ja kompakti
  • Helppo pystyttää ja kiinnityshihnoissa on valtava määrä säädettävyyttä – sopii lähes kaikille satulakorkeuksille, jos sitä käytetään DD SuperLight Bikepacker Tarpin kanssa.

Tekniset tiedot

  • Koko: L: 225cm L: 150cm K: 77cm
  • Väri: Oliivin vihreä
  • Paino: 460g

Toimitussisältö: DD SuperLight – Bikepacker Mesh Teltta, 1m elastinen naru, 1 x mini karabiini

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja