Ajankohtaista
13/11:
Lähes koko kaupan valikoima -15 % alennuksella !

Verkkoteltta DD SuperLight Bikepacker Mesh Tent | DD Hammocks

Verkkoteltta DD SuperLight Bikepacker Mesh Tent | DD Hammocks

Liity jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen sähköpostilla, kun tämä tuote tulee saataville

Kuvaus

Pyöräilijän verkkoteltta DD SuperLight – Bikepacker Mesh Tent DD Hammocks

Kevyt ja täysin hyttystiivis sisäteltta DD SuperLight – Bikepacker Tarpille

Tiedämme, miten se menee – olet juuri ajanut pitkän ja raskaan päivän polkupyörän satulassa. Olet valmis asettumaan yöksi, mutta hyttysten tai mäkäräisten parveillessa ympärilläsi sinun ei ole mahdollisuutta levätä ja palautua. Ei enää huolta! DD SuperLight – Bikepacker Mesh Teltta; kevyt ja kompakti turvasatama hyönteisiltä!

Yksinkertainen ja innovatiivinen setti (tuotteet myydään erikseen).

Tämä verkkoteltta on nopea ja vaivaton pystyttää. Kun olet pystyttänyt DD SuperLight Bikepacker Tarpin (myydään erikseen), sinun tarvitsee vain levittää ja kiinnittää verkkoteltta tarpin sisälle. Sen jälkeen säädät vain kireyttä kunnes lattia on kireällä. Etupuolella oleva metallinen tappisilmukka laajentaa lattiatilaa eteenpäin.

Liitä teltan kärki polkupyörän satulaan mukana tulevalla joustavalla narulla, jotta voit nostaa hyönteisverkon, avata vetoketjun ja kiivetä sisään. Säätöhihnat mahdollistavat käytön monenlaisilla satulakorkeuksilla.

Ultrakevyt pitkille matkoille

Teltan paino on alle 500 g / 17,5 unssia, joten tuskin huomaat painonlisäystä satulalaukussasi, kun pyörähdät pitkin kaukaista soratietä. Kun käytät sitä yhdessä ulomman tarpin kanssa, sinulla on täysin vedenpitävä ja ötökkäkestävä bikepacking-suojajärjestelmä, joka painaa huomattavasti alle 1 kg. Pyöräilijän verkkotelttaan on paljon mukavampi kömpiä kuin vetoketjulla suljettavaan bivi-pussiin.

Ei vain polkupyöriä varten!

Tätä ötökkäsuojattua telttaa voidaan käyttää myös ilman polkupyörää. Verkkoteltta sopii niin kävelijöille kuin retkeilijöillekin – sinun tarvitsee vain kiinnittää verkko puuhun tai vaellustolppaan elastisen narun avulla.

Huomaa: Tämän teltan tapit on jaettu DD SuperLight Bikepacker Tarpin kanssa – erillisenä tuotteena käyttäminen vaatii 5 ylimääräistä tappia erikseen. Suosittelemme DD SuperLight -teltan tappeja!

Koko L: 225cm L: 150cm K: 77cm
Väri Oliivinvihreä
Paino 460g
Sisältää DD SuperLight – Bikepacker Mesh Teltan, 1m elastisen narun, 1 x Mini Karabinerin.

Täysin ötökkäsuojattu verkko
DD SuperLight -materiaalista valmistettu vedenpitävä lattia.
Kevyt ja kompakti
Helppo pystyttää ja kiinnityshihnoissa on valtava määrä säädettävyyttä – sopii lähes kaikille satulakorkeuksille, jos sitä käytetään DD SuperLight Bikepacker Tarpin kanssa.

DD Superlight -varusteiden säilyttäminen
Ajan myötä toistuvat taiteviivat voivat alkaa heikentää DD SuperLight -varusteidesi hienoa materiaalia. Pakkaamista varten suosittelemme aina, että DD SuperLight -varusteet ”tungetaan” sen sijaan pussiin.

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Verkkoteltta DD SuperLight Bikepacker Mesh Tent | DD Hammocks Verkkoteltta DD SuperLight Bikepacker Mesh Tent | DD Hammocks
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan