Tarppi Superlight Tarp Ultralight 4 x 3 m | Bushmen

Tarppi Superlight Tarp Ultralight 4 x 3 m | Bushmen

119,00 

Bushmen Ultralight Tarp 4 x 3 m on erittäin kevyt ja pieneen tilaan pakattava alle liran. Tämä tarppi on valmistettu vahvistetusta 15D microripstop silynylonista.  Bushmen Ultralight Tarp painaa vain -625 g.

Varastossa

Kuvaus

Bushmen Tarppi 4×3 m Ultralight Tarp

Bushmen Ultralight Tarp 4 x 3 m on erittäin kevyt ja pieneen tilaan pakattava alle liran. Tämä tarppi on valmistettu vahvistetusta 15D microripstop silynylonista.  Bushmen Ultralight Tarp painaa vain n. 600 g.

Ultralight tarpit ovat selkeästi kevyempiä ja pakkautuvat pienempään tilaan. Utralight tarpin käyttöikää saa lyhennettyä selkeästi kovakouraisella tai välinpitämättömällä käytöllä, eli käsittelethän tarppia huolellisesti ja hellästi.

Ultralight materiaaleissa ei ole käytetty vahvikkeita, joilla tavalliset tarpit tehdään kestämään enemmän. Esimerkiksi superlight tarpit eivät kestä hyvin timanttiin kiinnittämistä riippumaton päälle. Myöskään ultralight tuotteet eivät kestä kovia tuulia ja tuulenpuuskien aiheuttamia nopeita nykäisyjä, ne saattavat revetä jostain kohdasta aivan yllättäen. Kannatta harkita kuminauhakiinnityksiä tarpin kulmiin, näillä saa hiukan pehmennettyä tuulen vaikutusta.

Vedenpitävyys

Kankaan pintaan sivelty silikonikerros tekee kankaan vedenpitäväksi, tarpin vedenpitävyysrvo on 2500 mm.

Kiinnityslenkit

Tarpissa on 19 kiinnityslenkkiä, joiden avulla pystytysvaihtoehtoja on lukuisia. Tarpin keskilinjassa kulkevat kiinnityslenkit on vahvistettu ja keskisauma on teipattu vedenpitäväksi.

Kiinnitysnarut

Tuotteen mukana toimitetaan kuusi 3m pitkää kiinnitysnarua, joissa on säätösoljet. Säätösoljilla kiristys tapahtuu vaivattomasti kiinnityslenkin päädystä. Säätösoljet eivät ole kiinteinä tarpissa, joten jos ne rikkoutuvat, niin ne on helppo uusia.

Pakkauspussi

Pakkauspussissa on kantokahva, josta sen voi kiinnittää tarpin kiinni reppuun tai rinkkaan. Pakkauspussi on erittäin napakka, joten on mahdollista, että sitä ei kiireessä saa pakattua takaisin pussiin. Huom pakkauspussi on erittäin napakka, saattaa olla että haluat hankkia sille toisen löysemmän pakkauspussin jos et pidä tiukalle rullaamisesta.

Grammanviilaajalle ?

Jos punnitset kaikki mukanasi kuljetettavat varusteet tarkkaan, niin tämä Bushmen 4 x 3 m Ultralight tarppi on sinua varten. Jopa pakkauspussin kiristysnaru on ultrakevyt, paino alle 0,5 g.

Narujen kiinnityssoljet

Tuotteen mukana tulevissa naruissa on mukana muoviset kiinnityssoljet, joilla narut kiinnitetään tarppiin.  Soljessa on lenkki, joka kiinnitetään tarpissa olevaan kiinnityslenkkiin ja toinen pää luonnollisesti puuhun tai kiilalla maahan. Tarpin kiristysnarujen säätö tapahtuu näiden muovisten solkien avulla. Kiristäminen on helppoa ja vaivatonta, et välttämättä tarvitse harjanarua tarpille.

Solki irronnut narusta?

Joskus naru saattaa irrota soljesta kovan vedon tai tuulen takia, tämä ominaisuus on tarkoituksenmukaista ja normaalia. On parempi että naru irtoaa kuin että tuuli pääsee riepottelemaan tarppia jonka seurauksena se hajoaa. Jos naru on päässyt irtoamaan saa soljen avattua veitsen kärjellä saumakohdasta jonka jälkeen narun voi asetella soljen hampaiden väliin uudestaan.

Riippumaton päälle

3 x 4 m tarppi riippumaton päällä antaa mahdollisuuden ovien muodostamiseen riippumaton päätyihin. 3 x 4 metrinen tarppi riittää hyvin myös pidempien riippumattojen päälle, eli yli 3 m riippumatoille.

Tekniset tiedot Bushmen 4 x 3 m Ultralight Tarpista

Tarpin koko: 4 x 3

Pakkauksen koko: 22 cm x  9.5 c 9.5  cm

Tarpin paino: n. 625 g pakkauspussin kanssa

Verkkopussi ja kiinnitysnarut: 90 g

Materiaali: Ultralight 15D silnylon + microripstop

Vedenpitävyys: 2500 mm

Kiinnityspisteitä: 19 kpl

Kiinnitysnaruja: 6 kpl + kiristysoljet (säädettävät)

Sauma: teipattu

Pakkauspussi: kahvallinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.